Rode Marikens naar Honig complex

14-01-17 14:00 - 17:00

Bezoek aan Honig Complex

Rode Marikens van Nimwegen

door:

'Het andere uitje'

Organisator: Doro Krol (voormalig nachtburgemeester Nijmegen)

Organisatie Rode Marikens vn Nimwegen:

 Annette - Jonkvrouwe van Balgoi Sur Meuse

PROGRAMMA

voor Rode Marikens,

zaterdag 14 januari gaan wij een Culturele wandeling maken door het Honigcomplex, aan de Waalbandijk 20-22 in Nijmegen. 

Wij sluiten hiervoor aan bij ‘Het Andere Uitje’, georganiseerd door Doro Krol.

 

In de voormalige Honigfabriek kun je heerlijk eten en drinken, sporten, winkelen, muziek maken en (veel) meer. Je vindt er kunst, cultuur en er worden wekelijks kleine en grote evenementen georganiseerd. Het Honigcomplex is het grootste complex in het Waalfront en beslaat 33.000 vierkante meter. Op het complex huizen veel verschillende, vaak bijzondere ondernemers; de moeite van het ontdekken meer dan waard. Een middag lang kijken we rond in dit fraaie gebouw en bezoeken we organisaties die de wereld van kunst, cultuur, ambachten, eten en drinken op eigen wijze vorm, inhoud en smaak geven. De ondernemers vertellen over hun bedrijf.

 

Programma in het kort

14.00 uur: verzamelen bij DZIGA, het creatieve filmplatform gevestigd in het complex. Uitleg wandeling onder genot van een kopje koffie. Speciale gids Gijs Hoogenboom vertelt meer over verleden, heden en nu van het complex.

14.45 uur: start rondleiding Honigcomplex met achtereenvolgens een bezoek aan verschillende ateliers in de Smeltkroes, Dutch Bicycle Centre (fietsenwinkel) en de Stadsboom (houtwerkplaats).

16.00 uur: Galerie Bart.

16.30 uur: naborrelen bij STOOM

 

Willen jullie met spoed (gezien de korte termijn voor het evenement plaatsvindt) de deelnamekosten à € 15 p.p. overmaken op rekeningnummer NL80 INGB 0003072704 t.n.v. T.J.M. Krol onder vermelding van Honigcomplex 14-01-2017.

 

 

Location: Rode Marikens van Nimwegen