Introductie nieuwe members

Monday, December 8, 2014

Na een zeer geslaagde MarikenBabbel donderdag 4 december 2014 bij De Holthurnsche Hof is ons ledental plots explosief gestegen. Super!

introductie avond

  

         

                                                                           

Introductie verslag

   Vanaf 20.00 uur ontvingen wij de 8 potentiële nieuwe leden in de lobby. Langzamerhand druppelden de rode hoedjes binnen; wat een prachtig gezicht! Ook de journalist en fotograaf van De Gelderlander waren al aanwezig. Op donderdag 11 december a.s. een persbericht in dit dagblad. Toen we compleet waren verhuisden we naar het restaurant waar de tafel in gereedheid was gebracht. De sfeer was al meteen vrolijk en werd nog meer uitgelaten toen we overgingen tot het passen van de vele rode hoeden die door het court waren meegebracht.

Onze Vice Queen had een prachtig introductiemap gemaakt voor alle members. Onze Queen Mom had voor deze gelegenheid schitterende corsages met naam gecreëerd. Vervolgens richtte Queen Fiep het woord tot het gezelschap. Ze heette de nieuwe members een warm welkom en vertelde in een treinenmetafoor over het ontstaan van ons chapter Rode Marikens van Nimwegen. Voorts deed Vice Queen Annette nog enkele huishoudelijk mededelingen. Daarna werd er in een ongedwongen sfeer veel informatie uitgewisseld om elkaar te leren kennen. De tijd vloog!

Aan het eind van de avond bleek dat alle potentiële members definitief aan wilden sluiten bij de Rode Marikens van Nimwegen. De bijeenkomst werd na afloop geëvalueerd door een court in euforische stemming.​