Rode Marikens naar Queens day met queens lunch 's -Hertogenbosch

Thursday, October 30, 2014

Queens day met queens lunch 's -Hertogenbosch. De introductie van de Rode Marikens van Nimwegen bij Queens-lunch.  

                                           

​Ondergetekende vergezeld door vice queen Annette -Jonkvrouw Balgoi Sur Meuse- vindt plaats bij de jaarlijkse Red Hats Queens day met lunch, dit keer in 's -Hertogenbosch op 30 oktober 2014. In het Theater aan de Parade druppelen alle -ruim honderd- Rode hoedjes binnen, waarna een warme ontvangst -met koffie en bosche bol- van beide Queens van Den Bosch. Na de koffie en een aantal kennismakingen met queens en vice queens, vertrekken we naar de filmzaal om een promotiefilm van cultuurstad Den Bosch te aanschouwen. 

Daarna vertekken we naar een gezellig restaurant aan de overkant van de Parade, waar ons een uitgebreid lunch buffet te wachten staat. Onder het genot van koffie - thee en overige drankjes, nuttigen we de fantastische - goed verzorgde lunch. Chapeau Bosche Queens.

Daarna zitten we nog gezellig bij elkaar met 'n fris -drankje- wijntje etc. Om ca. 15.00 u komt er een einde aan deze gezellige happening maar er wordt eerst nog een groepsfoto gemaakt. Het was een gezellige en geslaagde dag waarbij we kennis hebben gemaakt met een aantal afgevaardigden van de chapters, de queens en vice queens. 

door:Queen Fiep van Nimwegen

Groepsfoto: vrijwel alle queens-vicequeens van chapters in Nederland.                 30 oktober 2014